Top 5 motive pentru care să ne vizitezi la pensiune

Ia-ți o zi de relaxare la un spa Cluj

Am gândit și creat această pensiune Casa dinainte cu gândul la relaxare și la momentele frumoase petrecute împreună cu cei apropiați. Tocmai de aceea, am pregătit camere confortabile, un restaurant cu meniu tradițional, iar noi suntem întotdeauna fericiți să vă primim în casa noastră. Și asta nu este tot. Când ne gândim la relaxare, fugim cu gândul la o oază de liniște și răsfăț, precum un SPA. Uite ce mai găsești la noi. 

  1. Piscina
  2. Sauna
  3. Jacuzzi exterior/interior 
  4. Camera salina
  5. Teren sport

1. Piscina

În Sălicea, la doar 15 km de Cluj-Napoca, găsești pensiune cu  piscina interioară special amenajată pentru momentele tale de răsfăț. Creată într-o ambianță rustică cu detaliile din lemn și piatră, este luminată de geamurile mari ale încăperii, dar și de becurile cu lumini calde. Totul este gândit într-o atmosferă intimă, în care să te poți relaxa alături de cei dragi. 

Piscina dispune de o capacitate de 30 persoane interior si 30 exterior, apa ajungând constant la o temperatură de 30 grade

2. Sauna

Sauna are multiple beneficii pe care trebuie să le simți pe propria piele. La pensiune te vei bucura de o saună tip butoi, amplasată afară, lângă jacuzzi-ul exterior. Printre beneficiile de care și noi ne bucurăm, amintim: 

  • Detoxifiera organismului 
  • Reducerea durerilor musculare 
  • Slăbire 
  • Eliberarea stresului 
  • Întărirea sistemului imunitar

3. Jacuzii interior / exterior

Jacuzzi este în primul rând o metodă de relaxare și eliminare a stresului. Putem opta pentru jacuzzi exterior (minipiscina cu paturi de relaxare functional in timpul sezonului cald) și unul interior ambele cu hidromasaj, de care sa ne bucurăm din plin. La pensiune, alegem să ne luăm 15-20 min în care să ne răsfățăm cu masajul făcut în apa caldă cu efect terapeutic, care ne relaxează tot corpul. Vă mai spunem un secret. Jacuzzi stimulează și somnul de bună calitate, având beneficii și asupra frumuseții: se elimină toxinele din piele și oxigenează mai bine țesuturile.

4. Camera salina

Camera salina este un real beneficiu asupra sănătății. Inhalarea aerosolilor salini tratează o serie largă de afecțiuni respiratorii, dar și probleme produse de stres (tulburările de somn sau anxietatea). Dacă te confrunți cu migrene, probleme respiratorii, alergii, stări de oboseală, tensiuni interioare, salina este rețeta vindecătoare. Vino să te convingi! 

5. Teren sport

De la pensiune nu lipsește clasicul teren sport. Îți punem la dispoziție un teren de sport multifuncțional, unde să faci mișcare împreună cu prietenii tăi. Vă puteți împărți în echipe pentru fotbal, volei, tenis, tenis cu piciorul, badminton. Profitați de timpul împreună, împărtășind pasiunea pentru sport și mișcare. 

Acum că ai văzut de ce anume o să ai parte când vii la noi, nu mai rămâne decât să ne faci o vizită. Până data viitoare, ne găsești pe Facebook Casa Dinainte cu noutăți și lucruri interesante despre pensiune