Pensiune cu SPA pentru zilele tale de muncă

Da, da, ai citit bine. Poți să ai parte de o pensiune cu SPA și beneficiile ei, chiar și în zilele tale de muncă. Mai precis, dacă lucrezi remote din confortul casei tale, înseamnă că poți să-și muți biroul oriunde. Ce loc mai bun este în care să îmbini relaxarea cu munca, dacă nu la o pensiune cu SPA, cum e Casa dinainte? Schimbând cadrul de acasă cu unul natural și primitor, sigur îți va spori creativitatea și vei fi mult mai eficient, ca să te poți bucura și de ce îți oferă SPA-ul nostru. Mai exact, piscină interioară, butoi cu jacuzzi, butoi cu saună și salină. De absolut toate aceste lucruri poți să ai parte în pauzele tale de lucru sau la finalul programului. 

Îți mai dăm un pont. În timpul săptămânii ai parte de mai multă liniște și intimitate, chiar și de oferte promoționale, așa că nu ezita să vii. De asemenea, Casa dinainte nu este doar locul perfect pentru lucrul remote, dar și pentru teambuilding-uri cu colegii sau corporate events. Fiind situată la doar 15 km de Cluj-Napoca, în Sălicea, unde natura își face simțită prezența, vei putea organiza câteva zile de relaxare pentru colegii tăi și nu numai. 

Casa dinainte este dotată și cu o sală de conferințe bine echipată și cu internet de înaltă viteză, așa că vei putea organiza liniștit și ședințe, sesiune de lucru, workshop-uri sau ce mai e nevoie. Printre toate aceste activități, zona SPA este pregătită pentru momentele în care relaxarea preia inițiativa. Pentru cei mai activi, terenul de sport multifuncțional din curtea pensiunii este dotat pentru sporturi precum, fotbal, tenis, laptenis și badminton. În acest fel, suntem convinși că niciun membru al echipei nu se va plictisi, ba chiar va găsi activități care să-l bucure și care să-l energizeze. 

După cum îți spuneam, această pensiune cu SPA este situată într-un cadrul natural, parcă desprins din povești. Acum că vremea se încălzește, plimbările prin natura care înconjoară pensiunea noastră pot fi foarte revergatoare. O plimbare dimineața în care să inspiri aerul curat al muntelui și să faci câteva exerciții de dezmorțire al corpului, poate fi modul perfect prin care să-ți începi ziua. Dacă faci asta alături de colegii tăi, vei avea parte de și mai multe momente frumoase. 

Cât despre cazare și mâncare, totul este despre a te simți bine. Camerele noastre confortabile atât din interiorul pensiunii, cât și din bungalows, te vor găzdui cu confort și ambianță primitoare, pentru un somn odihnitor și liniștit. De asemenea, restaurantul și terasa acestuia îți stau la dispoziție cu preparate tradiționale delicioase, din care să te infrupți pe săturate. 

Ce spui, te-am convins? Consideri acum că o sesiune de lucru remote, un teambuilding sau un eveniment corporate este potrivit într-o locație precum o pensiune cu SPA? Noi spunem că da, dar așteptăm și răspunsul tău. 

Până data viitoare, ne găsești pe Facebook Casa Dinainte cu noutăți și lucruri interesante despre noi și activitățile noastre. Stai aproape!