Descoperă ofertele de pensiune cu spa la Casa dinainte și un spațiu ideal de coworking/remote work

Ești în căutarea unui loc de evadare la o pensiune cu spa pentru a te deconecta de la rutina zilnică și pentru a lucra remote într-un alt mediu? Casa dinainte este locul perfect care îmbină frumusețea naturii cu facilitățile moderne. Cu oferte promoționale la spa și spațiu de coworking/remote work, Casa dinainte este destinația ta ideală pentru a combina munca cu relaxare într-un mod armonios. Haideți să aflăm mai mult!

Spațiu de coworking / remote work

În ultimii ani, lucrul de la distanță a devenit din ce în ce mai popular și mulți dintre noi apreciază flexibilitatea acestui mod de lucru. La o pensiune cu spa cum e Casa dinainte, oferim un spațiu de coworking bine echipat, ideal pentru a-ți desfășura activitățile profesionale într-un mediu relaxant și inspirat de natură. Beneficiezi de acces la internet de înaltă viteză și o sală de conferințe cu facilități complete pentru a organiza întâlniri sau prezentări.

Casa dinainte este situată într-un cadru natural spectaculos, la doar 15 km de Cluj-Napoca. Aici, poți lucra într-un mediu cu aer curat, unde zgomotul orașului este înlocuit de cântecul păsărilor și sunetul liniștitor al naturii. Acest cadru idilic poate ajuta la îmbunătățirea concentrării și creativității tale.

Relaxare la SPA

După orele de lucru sau în timpul pauzelor, poți să te răsfeți la centrul nostru SPA. Piscina interioară, jacuzzi-ul, butoiul cu saună pe lemne și camera salină sunt doar câteva dintre facilitățile pe care le poți folosi pentru a te relaxa și revitaliza la o pensiune cu spa. Piscina interioară încălzită este perfectă pentru înot sau pentru a te relaxa în apa caldă, în timp ce jacuzzi-ul îți oferă un masaj reconfortant.

Butoiul cu saună pe lemne este o experiență unică, care îți va purifica corpul și îți va relaxa mintea. Camera salină te va ajuta să îți îmbunătățești sănătatea respiratorie și să te eliberezi de stres. Aici, te poți relaxa și să te bucuri de aerul pur saturat de particule de sare.

Oferte de sezon 

O pensiune cu spa cum e Casa dinainte oferă tarife promoționale atractive pentru zona SPA și spațiul de coworking, astfel încât să poți experimenta toate aceste beneficii la prețuri accesibile. Avem pachete personalizate care să se potrivească nevoilor tale, indiferent dacă ești în căutarea unei scurte evadări sau a unui mediu de lucru temporar.

SPA & MEAL (LU – VI) 80 / 95 lei/persoană, include:

  • 40 lei consumație
  • o zi acces la zona SPA (piscină interioară, jacuzzi, cameră salină, butoi saună cu foc pe lemne)
  • un pahar de vin din partea casei

CONFERENCE & MEAL (LU – JO) 150 lei / persoană, include:

  • închirierea sălii de conferințe (WIFI fibră optică, videoproiector, flipchart)
  • prânz
  • coffee break
  • cină
  • un pahar de vin din partea casei

 

Este timpul să-ți oferi o pauză binemeritată și să te bucuri de avantajele unei oaze de relaxare precum o pensiune cu spa, cum e Casa dinainte. Fie că ești în căutarea unui spațiu de lucru inspirat de natură sau a unui refugiu pentru relaxare, Casa dinainte te așteaptă cu brațele deschise. Rezervă acum pentru a profita de ofertele noastre promoționale la cazare și pentru a experimenta frumusețea și liniștea acestui loc deosebit.

Până data viitoare, ne găsiți pe Facebook Casa Dinainte cu noutăți și lucruri interesante despre pensiune.