Retete asiatice în meniul restaurantului Casa dinainte

Ești pasionat de tot ce înseamnă retete asiatice sau pur și simplu, dorești să explorezi noi gusturi? Dacă da, atunci restaurantul Casa dinainte este locul perfect pentru tine. Aici am introdus o selecție de asian food, chiar din zona Himalaya, care te vor purta într-o călătorie culinară memorabilă. 

 

Cu o echipă de bucătari pricepuți și pasionați de retete asiatice, ne-am propus să aducem arome autentice și preparate de calitate în fiecare farfurie. Iată câteva dintre cele mai delicioase opțiuni din meniul nostru inspirat din Munții Himalaya. 


  1. Chowmein – noodles cu pui și legume 

 

2. Chowmein – noodles cu legume

3. Chicken chilli cu orez prăjit

4. Chicken Biryani cu sos Raita

5. Chicken lollipop Aripioare cu cartofi prăjiți și sos sweet chilli

De asemenea, pe lângă bunătățile asiatice din farfurie, am introdus în meniu și băuturi specifice. Băuturile Lassi sunt o categorie populară de băuturi din specificul  asian food. Ele sunt cunoscute pentru răcorirea lor revigorantă și pentru gustul lor delicios. Lassi-urile sunt preparate în principal din iaurt și pot fi aromatizate cu diferite ingrediente, creând astfel o varietate de arome și consistențe. În meniul nostru vei găsi:

  1. Lassi vanilie

2. Lassi căpșuni

3. Lassi mango

La Restaurantul Casa dinainte, punem un accent deosebit pe autenticitate și calitate. Fiecare dintre retete asiatice este pregătită cu ingrediente proaspete, condimente specifice și atenție la detalii. Ținem cont de toate aceste lucruri ca tu să ai o experiență culinară autentică și memorabilă.

 

Trebuie să știi că în general asian food este o mâncare echilibrată, cu puține calorii, fiind bazată mai mult pe legume. Include periodic retete asiatice în dieta ta și vei vedea o îmbunătățire a metabolismului, mai ales dacă ai probleme digestive. Unul dintre avantajele mâncării asiatice este că poate fi inclusă și în dietele speciale destinate celor cu boli metabolice. 

 

Așadar, te invităm să savurezi noile preparate din categoria retete asiatice sau asia food cluj făcute cu pasiune la Casa dinainte. Indiferent dacă ești un cunoscător al bucătăriei asiatice sau doar vrei să explorezi noi arome și texturi, suntem aici să-ți oferim o aventură culinară unică. 


Până data viitoare, ne găsești pe Facebook Casa Dinainte cu noutăți și lucruri interesante despre pensiune cu spa.