Reinventează-te și lucreaza de acasa într-un loc special: la SPA

Tânjești după câteva momente de stat cu tine în tihnă, dar parcă nu ți-ai lua o zi liberă de la lucru? Fii spontan și lucreaza de acasa într-o locație specială, mai precis la SPA. Imaginează-ți cum e să te așezi pe șezlong, să privești piscina care se revarsă în fața ta, lucrând relaxat la task-urile tale. Cu siguranță vei deveni mai creativ la ce ai tu de făcut, atunci când te afli într-un mediu care îți inspiră liniște și frumusețe. 

Lucru remote  este tot mai căutat în ultimii ani, mai cu seamă din pandemie. Am primit libertatea de a lucra de oriunde, fără să ne facem griji că trebuie să fim fizic la birou. Asta înseamnă că ne putem așeza unde ne place, cu laptop-ul în brațe și să ne ocupăm de task-urile noastre. Acest stil de muncă a creat un echilibru important între viața personală și cea profesională, având mai mult timp pentru familie, pasiuni și ce contează pentru noi. 

Acum că ai toată această libertate de mișcare, fără să-ți pierzi job-ul, alege să lucrezi măcar o dată pe lună într-un loc special. O pensiune cu spa poate fi alegerea perfectă pentru subiectul lucreaza de acasa. În acest fel te poți bucura de o baie în piscină în pauza de masă, de o baie în jacuzzi unde te relaxezi prin hidromasaj, o sesiune la saună sau de câteva momente în salină. Pe toate le poți face în ziua ta de muncă, câștigând și bani, dar și timp pentru tine. Ce poate fi mai frumos decât atât? 

pensiune cu spa

Îți mai dăm o idee. Dacă nu vrei să fii singur în această expediție, mai ia cu tine partenerul, 2-3 colegi de muncă sau prieteni care lucreaza de acasa online și bucură-te de ziua ta specială împreună cu ei. Aveți la dispoziție inclusiv terenul de sport multifuncțional de afară, pentru jocuri precum fotbal, tenis, laptenis sau badminton. Terasa restaurantului este și ea generoasă, spațiu unde te poți bucura de un prânz delicios cu preparate tradiționale. Dacă îți place așa de mult șederea la noi și vrei să o prelungești, poți oricând să te odihnești în camerele confortabile din interiorul pensiunii sau cele tip bungalow. 

3. pensiune cu spa

Transformă expresia “lucreaza de acasa” în “lucrează de la o pensiune cu spa” și o să vezi cum ți se va schimba perspectiva asupra zilelor încărcate de muncă. Profită de acest stil de a trăi și oferă-ți mai multe momente de plăcere decât ai fost obișnuit, chiar dacă par “interzise”. 

Ce spui, te-am convins să îmbini utilul cu plăcutul? Dacă da, te așteptăm cât mai curând la noi! 

Până data viitoare, ne găsești pe Facebook Casa Dinainte cu noutăți și lucruri interesante despre pensiune cu spa