Petrece ziua de nastere într-un cadru natural

Ai norocul să fii născut în lunile de vară? Dacă da, atunci poți să-ți sărbătorești ziua de nastere într-un colț de rai, la iarbă verde. Orice petrecere in aer liber cere o locație primitoare și bine dotată. De la un gazon frumos aranjat, la jacuzzi exterior cu șezlonguri pentru toată lumea și un SPA complet, petrecerea ta va fi una de neuitat. Uite câteva motive bine întemeiate pentru care ziua ta de naștere merită sărbătorită la o pensiune cu spa

Restaurant cu terasă 

Restaurantul nostru are o capacitate de 40 locuri înăuntru și 40 de locuri pe terasă, fiind locația perfectă pentru ziua de nastere. Fie că ai mai mulți invitați pe care vrei să-i chemi alături de tine sau din contră, ai doar o gașcă de prieteni cu care vrei să sărbătorești, restaurantul nostru îți stă la dispoziție. Terasa este și ea disponibilă, mai ales dacă vremea ne permite. Cu oameni responsabili care te pot ajuta cu transportul, muzica sau florile, petrecerea ta va fi una memorabilă. Nici de mâncare nu trebuie să-ți faci griji. Ne ocupăm noi de platourile festive cu bunătățuri tradiționale. 

După cum vezi, suntem locația ideală pentru aniversări, petreceri, botezuri sau chiar nunți restrânse, cu până la 40 de invitați. 

SPA 

Cum sună să-ți organizezi o petrecere în aer liber, unde să te poți bucura de SPA? Locația noastră îți permite să ai o zi de naștere cu totul specială, datorită facilităților. 

  • Piscină interioară cu 30 de șezlonguri 
  • Jacuzzi interior și exterior 
  • Saună 
  • Cameră salină 

Imaginează-ți cum este să ai toți oamenii dragi aproape care se bucură de o locație perfectă într-un cadru natural, la doar 15 km de Cluj-Napoca. Muzică, dans, soare, cocktail-uri, mâncare bună, piscină, bronz pe șezlong … ce-ți poți dori mai mult pentru ziua de nastere? Răsfață-te pe tine și invitații tăi cu o zi dedicată relaxării și distracției, la o pensiune cu spa

Cazare 

După o zi plină de distracție, o cameră unde să-ți reîncarci bateriile este tot ce-ți poți dori. 

Camerele noastre duble sau twin, dotate fiecare cu baie proprie, te îmbie la odihnă. Luminoase și elegante, camerele tip bungalows au un aer aparte. Sentimentul unic pe care ți-l dă această cameră constă în veranda la care ai acces imediat ce deschizi ușa și iei contactul cu natura.

Apropo, capacitatea pensiunii noastre este de 26 de locuri, dar e bine să știi că putem adăuga paturi suplimentare în unele camere, dacă este nevoie.

Acum că știi că poți să-ți petreci ziua de nastere într-un loc aparte, unde invitații tăi să se simtă cu adevărat speciali, nu-ți mai rămâne decât rezervi data preferată. 

Până data viitoare, ne găsești pe Facebook Casa Dinainte cu noutăți și lucruri interesante despre pensiune cu spa.