Petrece vacanta de vara 2023 la Casa dinainte!

A venit mult așteptata vacanta de vara 2023 de care să te bucuri din plin alături de oamenii dragi ție. Atunci când te gândești la vacanță, cel mai probabil îți vine în minte un loc liniștit, departe de agitația orașului, cu o piscină și un șezlong unde să te bronzezi toată ziua. Ei bine, o pensiune cu piscina lângă Cluj-Napoca poate fi alegerea perfectă pentru tine, mai ales dacă vrei un loc relaxant, cu un buget mic. Uite doar câteva motive pentru care să te convingi. 

 

Bucură-te de un SPA complet 

Casa dinainte este o locație special gândită pentru relaxare și odihnă. Situată în Sălicea, la doar 15 km de Cluj-Napoca, ai la dispoziție un colț de natură doar pentru tine. Nu e doar natura care te va încânta, ci și facilitățile puse la dispoziție pentru tine și prietenii tăi. 

O pensiune cu piscina interioară este cel mai bun lucru într-o vacanta de vara. Nu trebuie să-ți mai bați capul cu vremea de afară, deoarece ai mereu opțiunea să te bălăcești în apa încălzită la 30°C. Pe lângă asta, tot în interior te poți bucura de un butoi de jacuzzi cu hidromasaj, cu o capacitate de 6 persoane, cu apă încălzită la 37°C. Apa caldă te va relaxa atât de tare, încât vei putea scoate stresul și tensiunea adunată în corp în zilele aglomerate de muncă. Acum e timpul pentru detașare și relaxare, lucru pe care trebuie să-l faci din plin măcar în vacanta de vara 2023. 

Îți spuneam la început de piscina cu șezlonguri la care sigur visezi în concediu. Afară, în curtea pensiunii, te poți bucura de un jacuzzi încăpător cu șezlonguri pe care te poți bronza întreaga zi. Masaj de relaxare în apă (hidromasaj), soare fierbinte, priveliște superbă în natură…sună ca o zi de perfectă de vacanta de vara, nu-i așa? Și asta nu e tot. 

Pentru un plus de relaxare și pentru sănătatea pielii tale, butoiul cu sauna uscată îți va sta la dispoziție. Sesiunile de saună sunt foarte recomandate pentru eliminarea toxinelor din corp și îmbunătățirea texturii pielii, datorită temperaturii ridicare care pune sângele în mișcare. După 15 minute de stat în saună (o sesiune recomandată), nu vei mai avea nevoie de machiaj, iar pielea ta va străluci. 

Pe lângă toate aceste elemente, vei putea să te relaxezi și în camera salină. Sigur ai auzit deja că sarea, fiind o resursă naturală, are diverse proprietăți pentru sănătate. Prin câteva inhalații făcute în această cameră de sare, vei putea respira mai bine, iar plămânii tăi vor fi mai curați. 

Așadar, în această vacanta de vara 2023 nu doar că te vei relaxa, dar îți vei și trata corpul de diferite afecțiune, acumulate de-a lungul timpului. 

Fă mișcare pe terenul de sport multifuncțional 

Din sesiunea de odihnă face parte și mișcarea, într-o formă sau alta. Chiar dacă poate te gândești că nu mai vrei să faci efort în vacanță, trebuie să știi că mișcarea te ajută mult la deconectare. Făcând sport precum fotbal, badminton, tenis sau laptenis, te vei simți mai energic și ajuți corpul să-și crească imunitatea. Totodată, te ajută să îți soliciți puțin mușchii și să te dezanchilozezi, mai ales că cel mai probabil îți petreci majoritatea timpului pe scaun, în fața ecranelor. Astfel, vei putea avea grijă de sănătatea ta fizică și psihică în vacanta de vara 2023, într-un mod relaxant și distractiv.

Ce spui, ai reușit să-ți vizualizezi zilele de concediu la o pensiune cu piscina ? Dacă te-ai convins că vrei să te bucuri de vacanta de vara la Casa dinainte, cu toate facilitățile incluse, te așteptăm cu drag! 


Până data viitoare, ne găsești pe Facebook Casa Dinainte cu noutăți și lucruri interesante despre pensiune cu spa.