Petrece un revelion relaxant la o pensiune cu spa

Revelionul este un moment special în care vrem să ne relaxăm, să ne răsfățăm și să ne începem noul an într-o notă de prospețime și liniște. Și ce mod mai bun de a face acest lucru decât să alegi o pensiune cu spa, aproape Cluj-Napoca? Uite doar câteva motive. 

De ce să alegi o pensiune cu spa pentru trecerea dintre ani? Uite 4 motive:

  1. Relaxare totală: O pensiune cu spa îți oferă ocazia de a te relaxa într-un cadru liniștit și plin de confort. Înainte de petrecerea de Revelion, poți savura o sesiune de saună pentru a te destinde complet.
  2. Piscină și jacuzzi: Nimic nu se compară cu relaxarea oferită de apa caldă a piscinei și a jacuzzi-ului. Aceste facilități sunt disponibile la Casa dinainte și sunt o modalitate excelentă de a te relaxa și de a obține beneficii pentru întregul corp. Cu un cocktail în mână și prietenii alături, poți sărbători în stilul tău.
  3. Mâncare delicioasă: Nu trebuie să-ți faci griji pentru preparatele delicioase de Revelion. Am pregătit deja un meniu plin de bunătăți pentru seara mult așteptată, de care te vei bucura pe săturate.
  4. Cazare confortabilă: Dacă intenționezi să petreci Revelionul alături de o gașcă de prieteni, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la cazare. Cu 13 camere matrimoniale dintre care în 8 se pot adăuga paturi suplimentare (câte unul în cameră), te putem găzdui împreună cu toată gașca ta de prieteni. 

Camerele confortabile, restaurantul cu meniu tradițional, gazdele întotdeauna fericite să vă aibă ca și oaspeți, piscina, sauna, camera salina, jacuzzi, totul este la dispoziția ta pentru trecerea dintre ani. 

Pachetele noastre de Revelion includ:

  • cazarea cu mic dejun și cină
  • acces la zona SPA (piscină interioară, jacuzzi, cameră salină, butoi saună cu foc pe lemne) 
  • masa festiva de Revelion
  • foc de artificii
  • petrecere de Revelion

 

Pregătește-te pentru un revelion spa 2024 de neuitat, unde vei experimenta liniștea și relaxarea într-un cadru plin de farmec. Alege răsfățul pentru a petrece un revelion de vis la o pensiune cu spa în Cluj!

Dacă dorești să ne auzim pentru a programa sejurul mult dorit, ne poți contacta la 0725 595 937 sau info@casadinainte.ro.

 

Până data viitoare, ne găsiți pe Facebook Casa Dinainte cu noutăți și lucruri interesante despre pensiune.