Locație perfectă pentru team building aproape de Cluj-Napoca

Mult așteptatul team building este pe cale să se întâmple? Știm că după o perioadă aglomerată la job cu o mulțime de task-uri și meeting-uri, e nevoie de un timp de relaxare. Și ce alt mod mai bun de recreere este decât acela să ieși cu colegii de muncă într-un weekend, cu activitati teambuilding, departe de birou? Este momentul să-i cunoști într-un mediu informal, relaxant și distractiv, unde toată lumea este pusă pe șotii. Poate ai surpriza să legi prietenii frumoase la care nu te-ai fi așteptat și să te cunoști mai bine, prin diverse jocuri de team building. 

Uite ce găsești la noi. 

  1. Sală de conferințe pentru team building
  2. Zona SPA pentru team building 
  3. Teren de sport pentru team building 

 

1. Sală de conferințe pentru team building

Printre activitățile de team building nu pot lipsi ședințele cu echipa, training-urile sau conferințele despre proiectele în derulare. Astfel că, vă punem la dispoziție o sală de conferințe special creată pentru nevoile voastre. Camera dispune de maxim 40 de locuri (stil cinematograf), poate fi organizată după preferințele voastre și este dotată cu echipament specific. Această sală este locul perfect de activitati team building indoor pe care trebuie să o încerci. 

Ca voi să aveți o experiență plăcută din toate punctele de vedere, vă punem la dispoziție coffee break-uri sau gustări, suplimentar față de oferta standard a restaurantului. Rămânem deschiși și la alte tipuri de solicitări din partea voastră, pentru a vă simți cu adevărat ca acasă. Abia așteptăm să discutăm în detaliu despre evenimentul vostru! 

2. Zona SPA pentru team building

Un team building reușit este acela în care puteți îmbina utilul cu plăcutul, în cel mai simplu mod. Când căutați o locatie team building, ca totul să iasă perfect, e nevoie de un SPA binemeritat ca să vă ofere răsfățul cuvenit. La noi vă puteți bucura de un weekend de vis în mijlocul naturii, la piscina interioară, jacuzzi interior și exterior (cel exterior fiind functional in sezonul cald), cameră salină și butoi saună. 

Locația este perfectă și pentru copii de peste 12 ani, în cazul în care doriți să veniți și cu familia. 

La piscina din interior dispunem de 30 de șezlonguri, iar în exterior, la jacuzzi, tot de 30 de șezlonguri. Temperatura apei din piscină este de 29-30 grade constant, iau jacuzzi-ul este cu hidromasaj, masajul în apă fiind una dintre acele activitati teambuilding de la care nu vreți să lipsiți. 

3. Teren de sport pentru team building

După activitățile din sala de conferințe, ne relaxăm la SPA, iar apoi ne ocupăm de activitati team building outdoor. Mai precis, ieșim la mișcare și aer curat, pe terenul de sport multifuncțional. Jocul în echipă ajută să vă cunoașteți mai bine colegii și să ieșiți din rutina grupelor deja formate la birou. Acum este momentul pentru noutate și echipe diferite, cu oameni puși pe distracție și chef de mișcare. Suntem convinși că veți găsi oameni compatibili cu voi, la care nu v-ați fi așteptat. 

Puteți să vă provocați în team building cu jocuri precum fotbal, tenis, lap tenis sau badminton, fiind un teren de sport versatil. Nu trebuie să vă faceți griji de echipamente, primiți totul din partea casei. Voi veniți doar cu cheful de mișcare și voie bună, iar de restul ne ocupăm noi.

Vă așteptăm cu drag la un team building reușit în Casa dinainte, unde să petreceți un timp altfel cu colegii de birou, bun prilej să creați legături pe care să le păstrați mereu de acum înainte. 

Dacă doriți să ne auzim pentru a programa un team building pentru echipa voastră, ne puteți contacta pe 0725 595 937 sau info@casadinainte.ro.

Până data viitoare, ne găsiți pe Facebook Casa Dinainte cu noutăți și lucruri interesante despre pensiune.