Ia-ți o zi de relaxare la un spa Cluj

Ia-ți o zi de relaxare la un spa Cluj

Ce-ți poți dori mai mult atunci când vrei să te relaxezi, decât o zi la un spa Cluj? La doar 15 km de Cluj-Napoca, în Sălicea, te așteaptă o oază de răsfăț menită să-ți ofere momente de liniște și recreere. Ia-ți timp pentru tine, iar trupul și mintea îți vor mulțumi. 

1. Piscina

Când te gândești la clipe de răsfăț, sigur îți trece prin minte o cazare cu piscina interioara. Și pentru că știm cât de important este pentru tine să te poți relaxa într-un bazin cu apă, amenajat într-o atmosferă caldă și primitoare, îți spunem la dispoziție piscina Casa dinainte. Cu o temperatură constantă a apei de 29-30 grade, cu o adâncime de 1.5 m și cu o suprafață de 5 x 10 m, piscina este locul perfect pentru o ieșire cu prietenii sau cu familia.  

Apropo, nu uita că înotul are puterea de a-ți tonifia musculatura, de a stimula ritmul cardiac și de a te detașa complet de gânduri. Profită de acest  spa cluj și ia-ți timpul acela, de care ai atât de multă nevoie. 

2. Jacuzzi

Casa dinainte nu este orice fel de pensiune cu spa, ci una în care ai posibilitatea să te destinzi într-un jacuzzi exterior, în mijlocul naturii. Cu o suprafață de 3 x 7 m, jacuzzi-ul amplasat în curtea pensiunii din care poți să admiri natura, este locul perfect de detașare și reconectare cu tine. Ca să ne asigurăm că momentele tale de răsfăț sunt garantate, alături de jacuzzi sunt și paturi de hidromasaj, ideale pentru relaxarea întregului corp. 

Dacă nu-ți priește soarele de afară și simți să te retragi în pensiune, te poți bucura de butoiul jacuzzi cu hidromasaj. Butoiul are o capacitate de 6 persoane, apă dulce și o temperatură a apei de 37 grade, perfectă pentru bălăceală. 

3. Sauna

Când vorbim de spa Cluj , de piscine și jacuzzi, sauna este elementul care vine în completare. Amplasat în curtea pensiunii, în apropierea jacuzzi-ului exterior, butoiul de saună uscată are o capacitate de 6-8 persoane, alimentat cu lemne. 

Sauna este foarte recomandată pentru pentru sănătate, pentru că ajută la reducerea riscului de boli, cum ar fi hipertensiunea arterială, bolile cardiovasculare și bolile neurocognitive. Este recomandat să bei multă apă și să stai treptat în saună, începând cu 10 minute. Cu cât te expui mai des la temperaturile înalte, cu atât vei căpăta mai multă toleranță și te vei bucura de beneficiile aduse corpului. 

4. Salină

După înotul din piscină, hidromasajul din jacuzzi, relaxarea din saună, urmează tratamentul din camera salină. 

Ai auzit de salinoterapie? Acest tip de terapie implică petrecerea timpului în salină, inhalând aerosoli salini care tratează afecțiunile sistemului respirator, previn apariția acestora și întăresc sistemul imunitar. Sarea acționează întocmai unui dezinfectant datorită proprietăților pe care le are, așadar nu permite dezvoltarea microbilor în organism.

Acum că știi toate lucrurile de care te poți bucura la un spa cluj , te așteptăm la Casa noastră dinainte. Un sanctuar al liniștii, al relaxării, al momentelor tale de răsfăț pe care le meriți din plin.  Până data viitoare, ne găsești pe Facebook Casa Dinainte cu noutăți și lucruri interesante despre pensiune cu spa.