3 motive pentru care să alegi o cazare cu piscina interioara

Zilele friguroase de toamnă cer momente de relaxare la căldură. Ce poate fi mai bine decât să îți acorzi o zi de răsfăț la o cazare cu piscina interioara, când afară trebuie să fii bine îmbrăcat? Timpul cu tine este cel mai important, așa că din când în când, trebuie să ți-l acorzi așa cum se cuvine: la o pensiune cu spa. 

  1. Relaxare și deconectare
  2. Înotul și beneficiile lui
  3. Detoxifiere   1. Relaxare și deconectare 

 

Cu 30 de șezlonguri, apă dulce și temperatura acesteia de 30°C, relaxarea și odihna sunt la îndemână. Căldura apei are și ea un efect terapeutic, deoarece stimulează producerea endorfinei (hormonul stării de bine) și circulația sângelui. 


Pe lângă asta, stresul de lungă durată afectează buna funcționare a organismului și scade grav sistemul imunitar. Practic, devenim mai expuși în fața bolilor și a infecțiilor de orice fel. Relaxare și odihna ajută la echilibrarea sistemului imunitar, ceea ce ne faci mai puternici atât fizic, cât și mental. Introdu în rutina ta momente constante de relaxare și deconectare, iar din când în când, ia-ți câteva zile de odihnă profundă la o cazare cu piscina interioara.

pexels-photo-5269899


2. Înotul și beneficiile lui Înotul este unul dintre cele mai populare sporturi și multă lume îl practică, cel puțin la nivel recreațional. Este potrivit la orice vârstă, având beneficii majore asupra stării de bine a întregului organism. Câteva dintre avantajele înotului sunt: 

  • Somn îmbunătățit 
  • Relaxare și îmbunătățire a stării de spirit 
  • Antrenament 
  • Flexibilitate îmbunătățită 
  • Pierdere în greutate 
  • Ideal pentru toate vârstele, chiar și pentru femeile însărcinate 

3. Detoxifiere 


Casa dinainte nu este doar o cazare cu pisicina interioara, ci una cu un SPA complet. Pe lângă piscina interioară, te poți bucura și de un hidromasaj în jacuzzi, de momente de răsfăț la saună sau de inhalații în salină. Fiecare dintre aceste activități contribuie la un corp mai sănătos și la o minte mai relaxată. Ba mai mult decât atât, statul în apă combinat cu câteva minute în saună ajută organsimul să se detoxifieze și să funcționeze mult mai bine.

Ce spui, următorul moment de răsfăț pe care o să ți-l acorzi va fi la o cazare cu piscina interioara sau o pensiune cu spa? Dacă da, te așteptăm la noi în vizită! 

 

Până data viitoare, ne găsești pe Facebook Casa Dinainte cu noutăți și lucruri interesante despre pensiune cu spa