Cum poate arăta o zi la o pensiune cu SPA cum e Casa dinainte

Te gândești să faci o vizită la o pensiune cu spa, cum este Casa dinainte, și te întrebi cum ar putea să fie experiența? De la răsăritul liniștit al soarelui până la apusul magic, locația noastră te invită la o zi plină de relaxare și aventură.

Dimineața: Începe ziua cu o plimbare matinală

Situată într-un cadru natural deosebit, în satul Sălicea, la doar 15 km de orașul Cluj-Napoca, Casa dinainte îți oferă posibilitatea să te bucuri de aerul proaspăt și de frumusețea naturii încă de la primele ore ale dimineții. O plimbare matinală în jurul pensiunii sau în împrejurimi te va revigora pentru întreaga zi.

Prânzul: Bucurii culinare și conversații plăcute

În timpul prânzului, te poți bucura de gustări locale și preparate tradiționale transilvănene în restaurantul nostru. Atmosfera plăcută și meniul bogat îți vor încânta simțurile, oferindu-ți ocazia să te relaxezi și să socializezi cu ceilalți oaspeți ai pensiunii.

După-amiaza: Mișcare sau relaxare la spa

Dacă ești adeptul activităților sportive, poți alege să te bucuri de terenul de sport multifuncțional din complexul pensiunii, unde poți juca tenis, badminton sau fotbal. În schimb, dacă vrei să te relaxezi, te poți răsfăța cu o sesiune de saună, jacuzzi sau o înotare în piscină.

pensiune cu spa

Seara: Cină savuroasă și socializare

Cina la restaurantul nostru încheie ziua într-o notă culinară deosebită. Deliciile servite și atmosfera plăcută vor fi completate de conversațiile plăcute și momentele de socializare alături de ceilalți oaspeți.

Noaptea: Răsfăț și odihnă

Înainte de culcare, te poți relaxa la spa cu o ultimă sesiune de jacuzzi sau saună pentru a te pregăti pentru un somn odihnitor în camerele noastre confortabile.

Indiferent de activitățile pe care le alegi să le încerci în această zi plină de aventură și descoperiri, Casa dinainte te va întâmpina întotdeauna cu brațele deschise și o atmosferă caldă și primitoare. Te așteptăm cu drag să descoperi toate minunățiile pe care le oferă locația noastră!

Până data viitoare, ne găsiți pe Facebook Casa Dinainte cu noutăți și lucruri interesante despre pensiune.