Cum arată Paștele la o pensiune cu spa?

Sărbătorirea Paștelui într-o pensiune cu spa poate fi o experiență inedită de care ai nevoie ca să te reîncarci cu totul. Câteva zile petrecute în armonie cu cei dragi, departe de agitația orașului, pot fi terapie curată. Nu-ți va lipsi nimic, îți promitem. Ba mai mult, te vei bucura de câteva lucruri pe care nu le poți găsi altundeva. Hai să vedem împreună despre ce e vorba. 

 

      1.Relaxare la SPA 

Petrecerea timpului liber la SPA este metoda perfectă de relaxare completă, atât pentru trup, cât și pentru minte. O vizită la o pensiune cu spa cum este locația noastră Casa dinainte, nu-ți poate face decât mult bine, mai ales într-o perioadă de sărbătoare. Scapi de agitația orașului, de cozile infernale de la cumpărături și de curățenia generală în toată casa. În tot acest timp, te poți bucura de ceea ce oferă SPA-ul nostru. 

Piscina interioară este una generoasă, cu apă încălzită, șezlonguri unde te poți odihni după înot și atmosferă ambientală dată de lumina caldă și lemnul folosit în decorarea spațiului. În apropierea ei, vei descoperi și un butoi de jacuzzi în care hidromasajul este prietenul tău. Te poți destinde în apa caldă care îți relaxează și masează întreg corpul, uitând de grijile care te înconjoară, în timp ce te focusezi doar pe starea ta de bine și nimic altceva. 

Când vrei să iei o pauză de la apa caldă și liniștitoare, te așteptăm în camera salină, la odihnă. Aici poți inspira aerul încărcat de particule fine de sare, care are efect terapeutic asupra plămânilor tăi. Sarea are și efect antiinflamator, iar expunerea la aerul sărat poate ajuta la reducerea inflamației în plămâni și căile respiratorii. 

Acum, dacă simți să te provoci un pic mai mult, te invităm la saună. Poate știi sau nu, dar expunerea la o temperatură ridicată cum e cea din saună are multiple beneficii asupra organismului. Elimini cu ușurință toxinele din corp, îți relaxezi mușchii încordați, îți îmbunătățești circulația sângelui și are efecte purificatoarea asupra pielii, sauna acționând asupra porilor și pielii moarte. 

De toate aceste lucruri minunate pentru sănătate și starea ta de bine te poți bucura de Paște, la o pensiune cu spa din apropierea orașului Cluj-Napoca. 

            2. Bucurii culinare 

Totuși, dacă vorbim despre sărbătorile de Paște, vorbim și despre bucurii culinare. Ca la orice sărbătoare, ne place să avem pe masă bunătăți de tot felul, din care să ne înfruptăm cu poftă. Din meniul nostru de Paște nu va lipsi mâncarea tradițională, la care poftim cu toții. Micul dejun și cina fac parte din pachetul nostru special de Paște, la fel și ouăle roșii tradiționale, de care sigur te vei bucura. Practic, nu vei mai avea bătăi de cap în conceperea meniului de sărbătoare, mersul la cumpărături și făcutul de mâncăruri diverse. Vei fi mai relaxată, mai fericită și poți petrece mai mult timp alături de cei dragi, într-un mod relaxant și inedit. Sună neobișnuit, dar totuși realizabil, nu-i așa? 

Uite și pachetul nostru de Paște, pentru weekend-ul pe care îl așteptăm cu toții cu sufletul la gură. Cu acces full la SPA și mese incluse, vei avea un sejur complet, într-un loc cum e Casa dinainte – o pensiune cu spa la care vrei să ajungi în orice perioadă a anului, indiferent de ocazie. 

 

         3. Camere confortabile 

La o pensiune cu spa, pe lângă SPA-ul mult dorit, confortul camerelor este foarte important. După sesiunea de spa și diverse activități pe care le faci la pensiune, îți dorești ca la finalul zilei să ai parte de un somn odihnitor. Noi am creat în camerele pensiunii noastre confortul și atmosfera liniștitoare de care ai nevoie, pentru a te odihni în voie. Cu baie în cameră, saltea confortabilă și toate cele necesare, vei vedea cum te poți bucura de refugiul perfect după o zi plină de activități.

 

Ce spui, te-ai convins că petrecerea Paștelui la o pensiune cu spa, cum e Casa dinainte, este alegerea perfectă pentru tine și familia ta? Dacă da, te așteptăm să te relaxezi alături de noi, într-un sejur complet, dedicat stării tale de bine. 

Paște fericit tuturor și sărbători liniștite vă dorim! 


Până data viitoare, ne găsiți pe Facebook Casa Dinainte cu noutăți și lucruri interesante despre pensiune.