Activități indoor de toamnă pentru teambuilding și nu numai

Vine toamna și vrei să organizezi un teambuilding pentru echipa ta? Dacă ești în pană de idei vizavi de locație și activități, lasă-ne să te ajutăm. Poate te gândești că este complicat să găsești activitati indoor team building interesante prin care să-i ții ocupați pe colegii tăi, însă este chiar simplu. Spre exemplu, dacă alegi o locație precum Casa dinainte, nimeni nu se va plictisi. Cu un SPA complet format din piscină interioară, jacuzzi, saună și cameră salină, la care adăugăm o sală de conferințe bine dotată, restaurant și camere confortabile, am descris deja sejurul perfect. Acum că ne-am pus de acord cu locatia team building, hai să vedem ce fel de activități teambuilding poți face pentru echipa ta. Pe lângă relaxarea de la SPA și momentele firești de socializare, este bine să ai și un plan bine structurat. 

 

De exemplu, poți începe zilele de teambuilding cu jocuri de tip icebreaking, care implică cunoaștere și familiarizare. 

 

  1. Salutul – în această etapă încercăm să ne cunoaștem mai bine unii pe alții. Este important să facem acest joc, pentru că unii pericipanți se pot simți inconfortabili alături de cei pe care nu prea îi cunosc. De aceea, atunci când facem “salutul”, moment în care ne prezentăm fiecare în parte , poate chiar inventăm niște porecle amuzante, atmosfera se detensionează și începem activitățile cu dreptul. 

 

  1. Echipele – atunci când formăm echipele, trebuie să ne aisgurăm că sunt diferite față de cele din cadrul biroului. Astfel, îi vom provoca pe colegi la crearea de noi relații și conexiuni. 

 

  1. Steagul – Ca să fie totul și mai personal, fiecare echipă va trebui să-și aleagă un nume, un slogan, poate chiar și o culoare reprezentativă. Fiind provocați să găsească elemente unice care să-i reprezinte, vor căuta să se cunoască mai bine și iasă în evidență. 

 

Ca să continui în aceeași notă de teambuilding, poți trece apoi la jocuri creative. Spre exemplu, broșura angajatului. Scoate-i din zona de confort și pune-i să scrie pe hârtie experiențele trăite în interiorul companiei. La final, broșura va fi citită de restul participanților, care pot identifica sau nu, cui îi aparține. 

 

Mai poți introduce jocurile de comunicare. Spre exemplu, le oferi participanților o serie de poze pe care trebuie să le descrie. Mai precis, să nascocească povești interesante cu echipa, moment în care își dezvoltă comunicarea și ascultarea. 

Și lista de activitati teambuilding poate continua. Trebuie doar să fii creativ și să te gândești ce ți-ar plăcea să descoperi în colegii tăi sau cum îi poți ajuta să evolueze. Ține cont de faptul că toate aceste activități pot fi făcute în sala de conferințe ale pensiunii. Tot acolo poți ține training-uri, discuții, ședințe și orice simți că s-ar potrivi echipei tale.

După câteva ore de activități interesante și jocuri care de care mai diferite, lasă-i să se relaxeze așa cum simt. Îi poți lăsa liberi la piscina interioară, unde sigur se vor relaxa și vor găsi povești interesante. Cine își dorește un pic de masaj în apă, jacuzzi-ul este locul perfect. Cei mai curajoși pot încerca sesiunile de saună, pentru detox, la fel și camera salină.

pensiune cu spa

 

Ce spui, este Casa dinainte o locatie team building perfectă? Noi spunem că da. Dacă te-ai convins și tu, te așteptăm să ne vizitezi și să organizezi cel mai mișto teambuilding pe care colegii tăi să-l țină minte. Noi abia așteptăm! 

Dorești să ne auzim pentru a programa un team building pentru echipa ta? Contactează-ne  la 0725 595 937 sau info@casadinainte.ro.Până data viitoare, ne găsești pe Facebook Casa Dinainte cu noutăți și lucruri interesante despre pensiune.