• CAZARE

  Casadinainte

  Pensiunea Casa Dinante îți pune la dispoziție 5 camere spațioase! Capacitatea maximă a pensiunii este de 10 locuri, 8 locuri în camere duble și 2 locuri în cameră twin. Există si posibilitatea de a adăuga paturi suplimentare in fiecare cameră dacă este nevoie.

  Pe lângă dotările camerelor, cazarea la Pensiunea Casa Dinainte poate include un mic dejun bogat, tradițional românesc, precum și accesul cu preț redus la piscina interioară.

  Vezi galeria pentru pozele camerelor. Te așteptăm!

 • RESTAURANT SI EVENIMENTE

  Casadinainte2

  Restaurantul nostru are o capacitate de 50 locuri înauntru și 40 de locuri pe terasă, putând fi astfel gazda atât a unor mese imbelșugate la final de program sau în weekend, cât și a unui eveniment important din viața ta – o aniversare, o petrecere sau un botez poate?

  Dacă veniți cu cei mici, vă punem la dispoziție spații de joacă pentru copii atât in interior cât si in exterior putându-se distra astfel indiferent de vreme.

  Poți vedea aici meniul nostru a la carte, și în cadrul galeriei poze ale restaurantului și facilităților noastre dedicate evenimentelor.

 • PISCINA, SAUNA SI JACUZZI

  Casadinainte3

  Piscina noastră interioară oferă modalitatea perfectă de relaxare, atât pe timp de vară cât și în zilele friguroase de iarnă. Cu 30 de șezlonguri, butoaie de jacuzzi și saună, este o modalitate perfectă de petrecere a unei zile de relaxare. Sunați acum pentru a face o rezervare – vă așteptăm!

  Dacă nu v-am convins, pozele din galeria noastră sigur o vor face!