• CAZARE

  Pensiunea Casa Dinante îți pune la dispoziție camere spațioase fiecare cu iesire la terasa/gradina! Capacitatea maximă a pensiunii este de 26 locuri, în camere duble șau twin, fiecare camera avand baie proprie. Există si posibilitatea de a adăuga paturi suplimentare in fiecare cameră dacă este nevoie.

  Pe lângă dotările camerelor, cazarea la Pensiunea Casa Dinainte poate include un mic dejun bogat, tradițional românesc, un pranz ca la mama acasa si o cina gustoasa completata de o portie de papanasi sau clatite.

  Vezi galeria pentru pozele camerelor. Te așteptăm!

 • RESTAURANT SI EVENIMENTE

  Restaurantul nostru are o capacitate de 50 locuri înauntru și 40 de locuri pe terasă, putând fi astfel gazda atât a unor mese imbelșugate la final de program sau în weekend, cât și a unui eveniment important din viața ta – o aniversare, o petrecere sau un botez poate?

  Poți servi la noi preparate si deserturi traditionale pregatite pentru oaspetii pensiunii, iar in cadrul galeriei puteti vedea poze ale restaurantului și facilităților noastre dedicate evenimentelor.

 • PISCINA, SAUNA SI JACUZZI

  Piscina noastră interioară oferă modalitatea perfectă de relaxare, atât pe timp de vară cât și în zilele friguroase de iarnă. Cu 30 de șezlonguri, butoaie de jacuzzi și saună, este o modalitate perfectă de petrecere a unei zile de relaxare. Sunați acum pentru a face o rezervare – vă așteptăm!

  Dacă nu v-am convins, pozele din galeria noastră sigur o vor face!