Casa Dinainte

Camera dubla

20 m2 | Terasa | Vedere gradina

Camerele noastre duble sau twin, dotate fiecare cu baie proprie, vă așteaptă cu drag să vă odihniți.
Capacitatea Pensiunii noastre este de 24 de locuri dar e bine să știți că putem adăuga paturi suplimentare în fiecare cameră, dacă este nevoie.
După un somn relaxant și odihnitor, puteți opta pentru un mic dejun tradițional bogat în varietate,un prânz ca la mama acasă sau o cină gustoasă.

de la
270 lei /noapte

Sala conferinte

50 m2 | 40 persoane

Dacă plănuiți un team building sau aveți un eveniment de tip business, Sala noastră de conferințe,perfect echipată din punct de vedere tehnic, vă stă cu drag la dispoziție.
Pentru un plus de intimitate vă sfătuim ca rezervarea evenimentelor business să se facă în zilele de luni-joi.

de la
300 lei /zi

Restaurant

60 m2 interior - 40 locuri | 80 m2 terasa - 40 locuri

Restaurantul nostru are o capacitate de 40 locuri înauntru și 40 de locuri pe terasă și este locul perfect să îți începi ziua de relaxare. Tot aici, te așteptăm și la prânz sau cină, unde vei putea servi preparate tradiționale românești.
Evident, deserturile tradiționale precum clătitele sau papanașii sunt finalul unei zile perfecte, petrecută departe de agitația cotidiană.
Suntem locația ideală și pentru aniversări, petreceri, botezuri, logodne sau orice alt motiv să vă adunați și noi să vă facem ziua perfectă!

Zona SPA (varsta 12+)

50mp | 30 sezlonguri interior | 30 sezlonguri exterior

Fie că te cazezi la noi sau îți dorești să evadezi din iureșul orașului, SPA-ul nostru este soluția ideală pentru a-ți da un restart la trup și minte !
Piscina noastră interioară oferă modalitatea perfectă de relaxare, atât pe timp de vară cât și în zilele friguroase de iarnă. Cu 30 de șezlonguri, butoaie de jacuzzi, saună și cameră salină, este o modalitate perfectă de petrecere a unei zile de relaxare.

de la
40 lei /zi

Teren sport

12x24m | teren sintetic

Mens sana in corpore sano sau mai pe românește spus, după atâta mâncare tradițională consistentă și delicioasă nu strică puțină mișcare în aer liber !
Puteți profita așadar de terenul nostru de sport multifuncțional pentru un joc de fotbal, badminton, tenis sau laptenis.

de la
50 lei /ora