De ce "Casa Dinainte"?

Expresia "Casa Dinainte" se referea în timpurile mai vechi la încaperea din fața casei unde era pusă cea mai bună mobilă, cele mai frumoase perne și covoare – unde tot timpul erau lucrurile aranjare și gata de a-i primi pe cei dragi. Casa Dinainte era locul de cinste unde se primeau oaspeții, casa care asista la cele mai frumoase întâlniri, șezători și petreceri.


Casa Dinainte era un adapost al culturii și tradiției – femeile uneori petreceau zile și nopți la rând să țeasă și să coase lucrurile care ulterior vor împodobi casa dinainte. Astfel, Casa Dinainte era o îmbinare între tradiție și sărbătoare, și întotdeauna era gazda momentelor de bucurie în famillie românești.


Am deschis Pensiunea Casa Dinante cu gândul la sărbătoare, cu meniu tradițional într-o atmosferă plăcută și comfortabilă pentru tine și întreaga familie. Vrem să fim pentru tine și cei dragi ție acel loc unde poți să te relaxezi, să te bucuri fără griji într-o atmosferă pe placul tău.


Un meniu bogat și atmosfera primitoare te duc cu gândul la sărbătorile din trecut, în timp ce piscina interioară, sauna, jacuzzi și locul de joacă pentru copii aduc familiei tale partea de relaxare fără griji de care are nevoie. Te așteptăm să ne treci pragul. Casa Dinante e întotdeauna pregătită cu tot ce are mai bun pentru tine!

Un loc pentru întreaga familie

Am gândit și creat Casa Dinante cu scopul de fi locul ideal de a vă petrece zile de relaxare și sărbătoare cu întreaga familie. Camerele comfortabile, restaurantul cu meniu tradițional, gazdele întotdeauna fericite să vă aibă ca și oaspeți, piscina, sauna, jacuzzi și terenul de sport multifuncțional - totul a fost gândit pentru răsfățul tău.


Pentru asta, vă așteptăm să ne treceți pragul oricând, cu orice prilej: fie el doar o poftă de o masă bogată în detoate, fie cu motiv de sărbătoare - o aniversare, un botez sau o nuntă, de ce nu, sau pur și simplu o evadare din agitația orașului și relaxare peste weekend cu întreaga familie.


Dacă v-am stârnit curiozitatea sau interesul, vă așteptăm – ne puteți suna sau scrie pentru a face o rezervare.